Повідомлення telegram каналу - @stryi_rada

Логотип телеграм спільноти - Стрийська міська рада 2021-10-16

Стрийська міська рада

Кількість підписників:
12680
Фото:
2750 
Відео:
169 
Посилання:
931 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Вітаємо Вас на сторінці пресслужби Стрийської міської ради у Телеграм. Щоденно у стрічці новин читайте актуальну, оперативну та достовірну інформацію з перших уст про діяльність міської ради та її структурних підрозділів.

Канал Стрийська міська рада - @stryi_rada - №5226

Представники Стрийської міської ради взяли участь у саміті партнерства бізнесу та місцевого самоврядування.
Ця подія стала підсумковою у проєкті уряду Німеччини та Програми розвитку ООН в Україні «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів». Саміт зібрав 11 громад, які беруть участь в проекті, а також представників бізнес-об’єднань.
Метою заходу було сприяння діалогу та співпраці між місцевим самоврядуванням та бізнесом.
Стрийську громаду представив заступник міського голови Андрій Стасів. Як спікер на дискусійній панелі розповів про взаємодію з місцевим підприємництвом та міжнародними організаціями. «Ми вже зібрали непогане портфоліо у сфері співпраці з іноземними донорами, що означає довіру до нас. Але так само прагнемо створити комфортні умови для розвитку бізнесу, особливо нового, а також ветеранського, адже це одна із запорук успішної громади», - зазначив Андрій Стасів.
Нові ідеї, поради та досвід колег стануть у нагоді під час реалізації проекту у Стрию — створення сучасного бізнес-центру.
Саміт партнерства бізнесу та місцевого самоврядування організовано бізнес-школою Smart People в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

5000
24-10-21 08:30