Повідомлення telegram каналу - @stryi_rada

Логотип телеграм спільноти - Стрийська міська рада 2021-10-16

Стрийська міська рада

Кількість підписників:
12680
Фото:
2750 
Відео:
169 
Посилання:
931 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Вітаємо Вас на сторінці пресслужби Стрийської міської ради у Телеграм. Щоденно у стрічці новин читайте актуальну, оперативну та достовірну інформацію з перших уст про діяльність міської ради та її структурних підрозділів.

Канал Стрийська міська рада - @stryi_rada - №5224

У Стрию відкрили офіс "Зроблено в Україні" в межах Всеукраїнської економічної платформи. Він працюватиме на базі Стрийської філії Львівського обласного центру зайнятості. Фахівці офісу консультуватимуть підприємців з питань розвитку власної справи, інформуватимуть представників малого бізнесу про можливості їхньої підтримки від держави, надаватимуть допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах тощо.
Відкриття відбулося за участі заступниці директора Львівського обласного центру зайнятості Оксани Іванчук, начальника відділу розвитку підприємництва Департаменту економічної політики ЛОДА Михайла Капустяка, начальниці Стрийського районного центру зайнятості Романи Вишньовської, заступника міського голови Андрія Стасіва, представників Стрийської РВА, бізнесу, грантоутримувачів та ветеранів АТО.
Офіси «Зроблено в Україні» – це складова політики Уряду з підтримки українських виробників. Вони є платформою для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу.

6800
24-10-18 10:36