Повідомлення telegram каналу - @stryi_rada

Логотип телеграм спільноти - Стрийська міська рада 2021-10-16

Стрийська міська рада

Кількість підписників:
12680
Фото:
2750 
Відео:
169 
Посилання:
931 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Вітаємо Вас на сторінці пресслужби Стрийської міської ради у Телеграм. Щоденно у стрічці новин читайте актуальну, оперативну та достовірну інформацію з перших уст про діяльність міської ради та її структурних підрозділів.

Канал Стрийська міська рада - @stryi_rada - №5003

Міжнародні інвестиції зараз чи не єдина можливість створювати масштабні громадські проекти, які покликані навчати, розвивати, презентувати і, зрештою, піднімати економіку краю.
Стрий зумів стати учасником проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.
Дві історичні суміжні будівлі на вулиці Шевченка, 57 та 59 отримали шанс на нове життя. Впродовж останніх кількох місяців тут тривають ремонтні роботи. Провели демонтаж аварійних внутрішніх елементів, встановили нові перекриття, підсилили підстельні балки та залили стяжки. Загалом капітальний ремонт триває на першому та другому поверхах. Невдовзі буде здійснена гідроізоляція фундаменту, будуть замінені фасадні вікна на дерев’яні та розпочнуться роботи з облаштування сховища.
Нагадаємо, що у цих будівлях плануємо сучасну бізнес-інфраструктуру для розвитку підприємництва та підтримки існуючого бізнесу.
Зображення до поточного посту у каналі "Стрийська міська рада" - @stryi_rada
Зображення до поточного посту у каналі "Стрийська міська рада" - @stryi_rada
6100
24-09-12 08:33