Повідомлення telegram каналу - @solomchuk

Логотип телеграм спільноти - Соломчук Дмитро 2021-09-12

Соломчук Дмитро

Кількість підписників:
545
Фото:
4720 
Відео:
1590 
Посилання:
741 
Категорія:
Блоги
Опис:
Перемога буде за нами! Слава Україні! FACEBOOK: facebook.com/d.solomchuk solomchuk.com

Канал Соломчук Дмитро - @solomchuk - №7774

‼️росія прагне «вибити» Україну зі світових ринків, - член Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук
▪️Порти великої Одеси, поки що, працюють більше в тестовому режимі. Тому наші аграрії недоотримують кошти від експорту через те, що витрачають багато на логістику. Під час засідання Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики з колегами з Єврокомісії ця думка постійно доноситься.
▪️Україна йде до Європейського Союзу і депутати Верховної Ради імплементують повністю їхні законодавства відповідно українського.
▪️Україна нікому нічого не блокує. Тоді як росія хоче «вибити» нас зі світового ринку, - дати свій «кривавий» буханець хліба і потім політично маніпулювати цими країнами в різних світових організаціях.
▪️Кредитування сільського господарства сьогодні дуже високе (більше 100 мільярдів) і це також великий ризик при такому малому експорті. Тому депутати направили пропозиції до Кабміну щодо надання аграріям швидких коштів шляхом закупівлі сільгосппродукції під гарантії.
65
23-10-24 15:44