Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9010
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №3162

29.11.22
📌Поки команда вирішує повсякденні питання жителів громади, провів декілька важливих зустрічей та нарад з обласним керівництвом та структурними підрозділами ОВА.
Разом із Віталієм Кімом обговорили питання доріг та відновлення мостів та мостових переходів. Зараз Службою автомобільних доріг проводиться "підсипка" траси з Березнегуватого до Снігурівки. Зазначу, що САД планує продовжити роботи в Херсонському напрямку. Цього року мав би розпочатися капітальний ремонт даної дороги, але, нажаль, 24 лютого в усі наші плани були внесені корективи.
Хочу подякувати нашим дорожникам за їх важливу працю та розуміння того, наскільки ця дорога важлива для жителів Снігурівщини.
Обговорили чимало робочих питань по забезпеченню громади усім необхідним. Підвели підсумки перших двох тижнів роботи ВЦА. Попереду багато завдань і я вдячний кожному, хто сьогодні проходить цей важкий шлях разом зі мною.🤝🙏
1900
22-11-29 19:02