Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9010
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №3138

Миколаївські енергетики працюють за будь-якої погоди - відновлюємо електропостачання, аби наші мешканці були не лише зі світлом, а й з водою
Коли ви уявлятиме енергетиків такими собі улюбленцями долі, що лежать біля басейну в шезлонгах з коктейлями та ліниво тицяють пальцем, аби навмисно і якнайбільше знеструмити споживачів, згадайте цю публікацію і наших хлопців, які без вихідних, за будь-якої погоди виконують свою роботу. Останньої особливо багато зараз, у воєнний час, зокрема, і на нещодавно звільнених ЗСУ територіях.
Фахівці АТ "Миколаївобленерго" працюють без перерв та вихідних. Навіть дощ їм не перепона, хоча працювати в таких умовах надзвичайно складно.
Високовольтна мережа має численні пошкодження та обриви, тож наші бригади оперативно "латають" чи міняють повітряні лінії та повертають їх на опори, відновлюють ізоляцію та інше пошкоджене обладнання.
Ми кинули всі сили на відновлювальні роботи та поступово неодмінно зможемо заживити всі знеструмлені території.
2700
22-11-27 16:29