Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9010
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №2582

Стабілізаційні відключення – заходи вимушені, але необхідні, аби уникнути катастрофічних наслідків для енергосистема країни, понівеченої ворожими ударами
Ворог прагне напередодні зими залишити Україну без світла та, відповідно, тепла – тому останнім часом почастішали удари по критичній енергетичній інфраструктурі. На жаль, частина з них дійсно поцілила в теплогенеруючі та енергетичні об’єкти, що значно ускладнило роботу енергосистеми країни.
Стабілізація енергосистеми в масштабах країни – кропітка та складна процедура, що вимагає оперативних та виважених рішень. Заздалегідь відома лише черговість відключення, але напевно повідомити точний його час оператор систем розподілу не може – диспетчер АТ «Миколаївобленерго», у разі виникнення дефіциту потужності в енергосистемі, для запобігання аварійній ситуації отримує команду від диспетчера вищого оперативного рівня НЕК «Укренерго» за 15 хвилин до вимкнення.
Щойно ми отримуємо інформацію про відключення тієї чи іншої групи споживачів, ми намагаємося якомога швидше її оприлюднити через наш офіційний сайт та сторінку Товариства у соцмережах. Ця робота проводиться паралельно з власне процедурою відключення – ніхто не намагається її від вас приховати.
Так, були сподівання обійтися обмеженням споживання електроенергії споживачами – останніх закликали відповідально використовувати енергоємні електричні прилади, особливо в пікові години споживання. Ці рекомендації і досі актуальні
Стабілізаційні відключення по Миколаївській області стартували 25 жовтня – задля стабілізації енергосистеми зрештою ми були змушені тимчасово відключити всі 10 груп споживачів. Окрім цього, аварійне відключення частини населення мало місце як в обласному центрі, так і в районах.
Перепрошуємо за тимчасові незручності. Ми всі живемо на Миколаївщині, всі ці 8 місяців потерпаємо не лише від власне ворожих нападів, але й від тих наслідків, до яких ці атаки призводять. Ворог намагається залякати нас, позбавити елементарних благ та віри в майбутнє. Ми ж маємо стояти на своєму й вірити в Перемогу – та робити все, що можемо, задля її наближення. АТ «Миколаївобленерго» кидає всі свої зусилля на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів та організацію (наскільки це можливо у воєнний час) надійного розподілу електроенергії. Навіть якщо це вимагає кардинальних і непопулярних рішень, як стабілізаційні чи аварійні відключення – краще вони, аніж колапс енергосистеми України.
АТ "Миколаївобленерго"

3900
22-10-26 11:37