Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5623

Друзі! Гарні новини!🎉
🚰Сьогодні, у Снігурівці відбулося урочисте відкриття та запуск п'яти свердловин у трьох мікрорайонах міста, що забезпечуватимуть місцевих жителів водою: на «Семи вітрах», «Лісорозпліднику» та «Птахофабриці».
☝️Запуск нових свердловин вирішує одразу дві задачі:1) дає якіснішу воду до будинків мешканців мікрорайонів; 2) ці мікрорайони тепер стають практично автономними та незалежними від центральної мережі водопостачання. Тим самим було скорочено відстань на кілометри від основних свердловин до споживачів. Тепер вони знаходимуться у безпосередній близькості до кінцевих споживачів.
🙏Хочу висловити особливі слова вдячності друзям нашої громади, які профінансували буріння свердловин, а саме - БО БФ «Ранок Відродження». Дякую за вашу постійну допомогу на благо мешканців нашої громади. Це дуже значуща, своєчасна і вкрай необхідна допомога.
🤝Також хочу подякувати представникам Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS) за встановлення башти Рожновського в мікрорайоні «Семи Вітрів».

1700
23-10-12 17:08