Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5582

За співпрацю з окупантами судитимуть ще одного снігурівчанина.
Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 27-річного мешканця м. Снігурівка Баштанського району Миколаївської області за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
Обвинувачений пішов на співпрацю з ворогом та добровільно обійняв в незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території міста Снігурівка, посаду начальника відділу комунального майна військово-цивільної адміністрації Снігурівського району Херсонської області.
На псевдопосаді він виконував вказівки й розпорядження керівників окупаційної адміністрації рф, зокрема, організовував та контролював роботу відділу, подавав пропозиції щодо призначення на посади місцевих мешканців, проводив інвентаризацію комунального майна на об’єктах, які у зв’язку з окупацією рф незаконно увійшли до володіння, розпорядження та користування окупаційної адміністрації тощо.

312
23-10-03 20:26