Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5522

В м. Снігурівка пошкодили пам'ятний знак.
Три роки тому до 90-річчя створення газети "Вісті Снігурівщини" було відкрито пам'ятний знак "Стіл журналіста". Під час окупації росіяни встановили поруч свою захисну споруду з бетонних блоків, але стіл уцілів аж до самого визволення Снігурівки.
Як повідомив редактор районки Ігор Новіков, нещодавно невідомі зламали частину інсталяції - настільну лампу.
"Слів для обурення не вистачає. Поліція обов'язково знайде "героїв", але нащо нищити те, що зроблено людьми для людей?", - каже редактор.
Це не перший випадок вандалізму у громаді. Кілька років тому був пошкоджений пам'ятник Шевченку. Звичайно ж, це зробили не росіяни, а наші недовиховані земляки.
"Прикро і соромно, що вони поруч. Вважаю, що це свого роду ворог, який разом з "ватниками" шкодить нашій громаді, і можливо, чекає на повернення "асвабадітєлєй", таких у нас ще вистачає. З часом ми відновимо інсталяцію, винні будуть покарані, а "Стіл журналіста" буде радувати мешканців нашої громади", - каже Ігор Новіков
348
23-09-17 20:17