Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5437

На Снігурівщині провели в останню путь загиблого воїна Віталія Микитюка
Знову клята війна забирає кращих… Вчора, на День незалежності України, Снігурівська громада попрощалася зі своїм земляком – Віталієм Микитюком, який загинув захищаючи Україну від загарбницьких рук російських окупантів.
Ще до повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Віталій пішов захищати рідну землю від ворога. Загинув захисник України 15 серпня 2023 року на Донеччині, під час виконання бойового завдання із захисту нашої країни.
Віддати шану загиблому воїну прийшли рідні, друзі, побратими, жителі міста, які зустріли тіло Героя “живим коридором”. Земляку встелили останню путь квітами та вшанували хвилиною мовчання. Під час прощання, присутніх до сліз розчулив лист маленького сина для загиблого батька, який малюк випустив на повітряних кульках у небо… До тата…
Наш Герой віддав своє життя, захищаючи Україну, українську землю, родину. Разом із згорьованими батьками, дружиною та дітьми сумуює вся громада.
Вічна пам’ять Герою!
2100
23-08-25 06:55