Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5340

💪Комунальники Снігурівщини - на варті чистоти та затишку в рідному місті.
🧹Щодня, з самого ранку робітники КП «Снігурівський благоустрій» працюють, щоб наше містечко було чистим. Це нелегка праця, адже дуже часто доводиться прибирати місто під пекучими променями сонця.
👆Пам’ятаймо чудове правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Хоч якою буде робота комунальних служб, із тотальним недбальством і безкультур’ям їм не впоратись. Прикро дивитися, коли зеленіє трава, цвітуть квіти і на цій красі лежить сміття. Тому, чистота міста залежить від кожного з нас!
‼️Я закликаю керівників усіх установ та організацій нашої громади, а також підприємців забезпечити наведення благоустрою на підпорядкованих територіях. Тільки так ми зможемо зробити наше містечко та населені пункти нашої громади чистими і охайними.
🤝Я дякую нашим комунальникам за їх професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та відданість обраній справі.
💛💙Цінуймо їх нелегку роботу!
919
23-08-03 13:58