Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5183

Ваучерна програма МОМ для підтоплених!
Міжнародна організація з міграції розпочала масштабну ваучерну програму для ремонту приватних житлових об’єктів, які зазнали легких та середніх пошкоджень внаслідок бойових дій. Програма діятиме для постраждалих від підтоплення мешканців Снігурівської громади.
Програма буде реалізована протягом липня-серпня 2023 року та передбачає надання ваучерів, за які можна буде придбати будівельні матеріали, суміші, інструменти, розхідні матеріали тощо. Бенефіціари, що братимуть участь у програмі, проходитимуть процес верифікації та реєстрації у системі обліку МОМ.
Обов’язковим етапом на шляху до отримання ваучера на суму 400 євро є заповнення анкети, надання згоди на обробку даних та завантаження фото, на яких візуалізуються пошкодження житла.
Ваучери будуть надсилатися у вигляді унікальних кодів в смс-повідомленнях або поштою (див.фото)
У кого телефон без доступу в інтернет, прохання пройти дану реєстрацію за допомогою рідних та знайомих, щоб мати можливість отримання ваучеру

1300
23-07-05 11:40