Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9007
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №4363

В Баштанській окружній прокуратурі представлено нового керівника
31 березня керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективу Баштанської окружної прокуратури нового керівника – Володимира Верцюха. На адміністративну посаду його призначено наказом Генерального прокурора.
Дмитро Казак наголосив на напрямках роботи, які наразі потребують особливої уваги, та поставив завдання із зміцнення законності та правопорядку. У свою чергу, очільник окружної прокуратури запевнив, що разом з колективом докладе максимум зусиль задля ефективного виконання поставлених завдань.
Свою трудову діяльність Володимир Верцюх розпочав в органах прокуратури Миколаївщини у 2005 році. Працював на різних посадах від помічника прокурора до начальника відділу обласної прокуратури, заступника прокурора міста Миколаєва, прокурора Снігурівського району. Перед призначенням обіймав посаду заступника начальника відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Миколаївської обласної прокуратури.

787
23-04-03 11:55