Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9007
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №4352

Діти залишаються дітьми за будь-яких умов. Навіть, якщо це війна, і дитина з батьками теж була чи є маленькою переселенкою чи маленьким переселенцем, і повною мірою не в змозі це осягнути. Але підсвідомість працює завжди. І за відсутності розваг, друзів чи приємних подарунків може спричинити замкнутість і дратівливість дитини. Адже, на відміну від дорослих, дітлахам складніше висловлювати причини своїх почуттів, визначати, чого бракує. Про це маємо подбати ми, дорослі.
Завдяки підтримці та організації від ГО "Десяте квітня", виконавчого партнера УВКБ ООН у напрямку роботи Child Protection (захист прав дітей, розвиток, підтримка та допомога дітям), у Снігурівському ліцеї N3 відбувся тематичний захід "Без верби й калини немає України" (державні та народні символи України) з психологічними іграми, майстер класом із виготовлення листівки другу з патріотичною символікою та "Солодкою хвилинкою" з користю для здоров'я.
Дякуємо за надану можливість допомагати нашим найменшим! Разом допоможемо, разом переможемо!
2800
23-04-01 18:42