Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9007
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №4026

Поліцейські на вулицях Снігурівки та Казанки Баштанського району роздавали дітлахам світловідбиваючі наліпки та браслети, аби вони були більш помітними водіям у темну пору доби.
Правоохоронці нагадали дітлахам про правила поведінки на дорозі, особливо у темний період часу, розповіли про важливість видимості пішоходів на дорозі та роз’яснили, чому саме світловідбиваючі елементи повинні бути закріпленні на одязі, взутті чи аксесуарах.
Дуже важливо пам’ятати, що коли стає темно необхідно убезпечити себе на дорогах та вулицях. Важливо одягати більш яскравий одяг, мати на ньому світловідбивні елементи, щоб не потрапити під авто.
Шановні батьки‼️ Позначайте себе та своїх дітей на вулиці! Це можна зробити вдягнувши світлий одяг, який легко помітити у темну пору доби, подбайте про наявність світловідбиваючих елементів – це може бути флікер, браслет, стрічка на рюкзак або жилет.
1600
23-02-14 19:41