Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9007
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №3854

Сьогодні Миколаївщину з робочим візитом відвідали Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксе.
До складу делегації увійшли міністр оборони Данії Якоб Еллеман-Єнсен, міністр закордонних справ Данії Ларс Люкке Расмуссен, голова Офісу Президента України Андрій Єрмак, віцепрем'єр-міністр з відновлення України — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.
Під час візиту пройшла нарада Президента щодо поточної ситуації в області.
Також глава держави та данська делегація відвідали один зі шпиталей міста. Де вони поспілкувались з військовими, які проходять там лікування.
Разом побували на одному з портових підприємств області, яке було обстріляно росіянами. Обговорили поточну економічну ситуацію та можливу підтримку бізнесу регіону.
Відвідали станцію очищення води. Це проєкт, який був реалізований за сприяння наших партнерів з Данії. Там обговорили питання водоочищення та переобладнання водонасосних станцій у місті.
Також Володимир Зеленський та Метте Фредеріксе поспілкувались з миколаївцями.
Дуже вдячні за підтримку! Працюємо далі
Більше інформації тут: https://bit.ly/3DsxbWq
1800
23-01-30 17:15