Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9007
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №3774

Голова так званої військової адміністрації м. Снігурівка Юрій Барбашов, який задовго до звільнення Снігурівщини, одним з перших втік з міста на лівий берег Дніпра та переховується від кримінальної відповідальності, отримав новий статус - підозрюваний у колабораціонізмі.
Як відомо, 13.08.2022 року Барбашов обійняв посаду "гауляйтера" Снігурівки, пов'язану з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у "фейкових" органах влади, створених державою-агресором на тимчасово-окупованій території Снігурівської громади, чим порушив ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.
Перебуваючи на посаді голови т.зв. військової адміністрації, Барбашов почав займатися агітаційно-пропагандистською роботою, спрямованою на підтримку окупаційної влади, формуванням суспільної думки щодо необхідності співпраці з країною-агресором, організовував управління захопленим комунальним майном, контролював процеси щодо видачі продуктів харчування та соціальних виплат, а також псевдореферендум щодо приєднання Снігурівки до рф.

47
23-01-21 23:09