Повідомлення telegram каналу - @smeshko2019

Логотип телеграм спільноти - Сила і Честь 2021-05-22

Сила і Честь

Кількість підписників:
422
Фото:
3920 
Відео:
1150 
Посилання:
1080 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний Telegram-канал ПП "Сила і Честь". Web-cайт: sylaichest.org

Канал Сила і Честь - @smeshko2019 - №1631

💢Вітаємо!🤝 Німецькі активісти добилися дозволу суду на паркування підбитого російського танка прямо перед посольством Росії в Берліні...
Таку ухвалу виніс у вівторок, 11 жовтня, адміністративний суд німецької столиці, тим самим зобов'язавши владу міста видати відповідний дозвіл.
З ініціативою встановити підбитий танк ще в червні виступили організатори музею Berlin Story Bunker Енно Ленце (Enno Lenze) та Вілянд Гібель (Wieland Giebel). Проте тоді влада центрального округу німецької столиці – Берлін Мітте – відмовила їм, мотивуючи своє рішення тим, що в підбитому танку «напевно загинули люди», тому його встановлення не доречне. Крім того, як пояснили районні чиновники, ця акція зачіпає зовнішньополітичних інтересів Німеччини, тому дозвіл на її проведення може бути виданий лише зі схвалення федерального уряду. Пізніше вони заявили, що в даному випадку не йдеться про мистецтво, і вказали на небезпеку виникнення проблем з пішохідним і дорожнім рухом через очікуване скупчення людей біля експонату.
140
22-10-12 06:08