Повідомлення telegram каналу - @smeshko2019

Логотип телеграм спільноти - Сила і Честь 2021-05-22

Сила і Честь

Кількість підписників:
422
Фото:
3920 
Відео:
1150 
Посилання:
1080 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний Telegram-канал ПП "Сила і Честь". Web-cайт: sylaichest.org

Канал Сила і Честь - @smeshko2019 - №1388

І ЗНОВУ ТРОШКИ ПРО ЕТИКУ ТА ПОРЯДНІСТЬ👇
Вчора, 26 серпня, під час трансляції телемарафону, відверто кажучи, ми очікували, що ведуча телеканалу «1+1» Наталія Мосейчук оприлюднить відповіді СБУ та Офісу Генпрокурора (копії оригіналів — додаються https://sylaichest.org/wp-content/uploads/2022/08/vid_sbu-1.pdf та https://sylaichest.org/wp-content/uploads/2022/08/ofis_genprokurora_.pdf ).
Ці відповіді повністю спростовують інформацію, яку Мосейчук оприлюднила 6 серпня 2022 року, посилаючись на «українські пабліки» – про те, що «нібито з’явилося провадження щодо пана Смешка, Голови СБУ колишнього, і йому начебто інкримінують держзраду і говорять про те, що начебто він готувався стати Президентом України після того, як Володимир Зеленський мав би втекти з України».
Але цього, на жаль, не сталося.😠
Повторюємося, що "Сила і Честь" сподівається, що телеведуча Наталія Мосейчук не була зацікавлена в інформаційній провокації проти Ігор Смешко , використавши для цього ефір на рейтинговому телеканалі під час телерадіомарафону і щиро очікує від неї також відповідного офіційного спростування брехні у спосіб, яким вона була поширена на цьому ж телеканалі (Дивіться заяву 👉
https://sylaichest.org/informacziya-yaku-oprilyudnila-v-efiri-ob%d1%94dnanogo-telemarafonu-veducha-nataliya-mosijchuk-bula-nepravdivoyu-sbu-ta-genprokuratura-nadali-chitki-vidpovidi/).
Нагадаємо також пані Наталії, що згідно з "КОДЕКСОМ ЕТИКИ УКРАЇНСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА" п.9, "факти, судження та припущення мають бути чітко відокремлені одне від одного. Неприпустимим є розповсюдження інформації, що містить упередженість чи необґрунтовані звинувачення".
☝️Шановні наші відвідувачі та дописувачі, велике прохання щодо поширення цього посту, щоб ця телеведуча потім не говорила, що нічого не чула і нічого не бачила...Дякуємо заздалегідь!🤝
🖲️Підписуйтеся на наші соцмережі ресурси. Далі буде про те як розпочиналася ця спланована інформпровокація на росії і ким вона одразу ж підтримувалася та поширювалася в Україні.
130
22-08-27 07:22