Повідомлення telegram каналу - @smertvorogy

Логотип телеграм спільноти - «Вовки Да Вінчі» окремий 108 батальйон 2022-01-15

«Вовки Да Вінчі» окремий 108 батальйон

Кількість підписників:
14076
Фото:
714 
Відео:
85 
Посилання:
136 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Окремий 108 батальйон Вовки Да Вінчі | Da Vinci Wolves Вже 10 років нищимо російського окупанта. https://vovkydavinci.army

Канал Окремий батальйон Вовки Да Вінчі - @smertvorogy - №308

Кремезний і мовчазний; розцінював слова, як констатуючу післямову вчинків. Мислив дієсловами і мав унікальний хист вчасно виникати у найсудомніших ділянках фронту.
Тенгрі був архаїчним другом нашого підрозділу. Представник касти заповзятих, для яких фронт став постійним місцем реєстрації.
З 2014-го впевнено ходив по лезу ризиків. Був зі смертю на «ти» і його поява на нулі завжди примножувала роботу для цвинтарних копачів з окупованих територій.
Командувачі і генерали рахувалися з його думкою. Він був носієм безцінного бойового досвіду; представником старшого покоління окопних двіжувателів. Невтомно виховував молоду гідноту і критично оцінював життєву несправедливість крізь оптику гвинтівки.
Учора київська земля Байкового цвинтаря прийняла у свої обійми тіло Велетня. Але шлях Особистості не можна вважати завершеним допоки живе розпочата нею справа. «Вовки Да Вінчі» як ніхто інший знає, що рецепт безсмерття Тенгрі полягає у примноженні загибелі русскіх мразєй.
Ні кулі, ні снаряди нас не зупинять у продовженні справи нашого славного побратима.
Разом до перемоги!

1400
22-09-04 13:51