Повідомлення telegram каналу - @sho_tama

Логотип телеграм спільноти - #ШоТам 2021-12-17

#ШоТам

Кількість підписників:
4451
Фото:
8350 
Відео:
4800 
Посилання:
18700 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ШоТам – тільки оптимістичні новини про воїнів, волонтерів та звичайних людей, які наближують перемогу. allmylinks.com/shotam Адміни: @IpatovArtem @Dfudndgz

Канал #ШоТам - @sho_tama - №20214

Підстригаючи поранених воїнів, цей перукар влаштовує їм справжню антистресову терапію. А ще він збирає у цивільних клієнтів волосся, аби робити для онкохворих діток перуки!
Максим Нестеров працює з ножицями вже 24 роки і має салон краси. А 3 роки тому приєднався до ініціативи Hair for Share: збирає довге волосся у клієнтів і віддає на створення перук для маленьких онкохворих пацєнтів Охматдиту. Та добрій справі завадили росіяни. Максим вивіз дружину і двох доньок за кордон, а сам повернувся додому: патрулював з іншими чоловіками вулиці та готував «Бандерівські смузі».
Дзвінок колеги повернув його до діяльності перукаря: треба було терміново підстригти військових. Макс надихнувся такою можливістю і відтоді безкоштовно стриже воїнів у шпиталі.
Завдяки нашим воїнам Київ повернувся до мирного життя. Максим знову почав працювати у своєму салоні та знову збирає волосся, але тепер не тільки для дітей. Його мета — зібрати 10 кг волосся на перуки, а на виручені кошти закупити захисне спорядження для військових!

131
23-07-04 16:00