Повідомлення telegram каналу - @sho_tama

Логотип телеграм спільноти - #ШоТам 2021-12-17

#ШоТам

Кількість підписників:
4451
Фото:
8350 
Відео:
4800 
Посилання:
18700 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ШоТам – тільки оптимістичні новини про воїнів, волонтерів та звичайних людей, які наближують перемогу. allmylinks.com/shotam Адміни: @IpatovArtem @Dfudndgz

Канал #ШоТам - @sho_tama - №20062

«Добий мене!» — це відео, як бойовий медик рятує під обстрілами важкопоранених воїнів, облетіло інтернет. Мільйони українців переймалися, чи вижили захисники, а росіяни зловтішалися в коментарях: «Нє жилєц». Та завдяки одеситові Петрові Коноплі хлопці живі і вже одужують!
Один із них — Зевс — був поранений у щелепу мінометним осколком, а інший — Артем — просив добити себе, бо мав численні болючі рани: осколками йому понівечило руки, ноги та бік.
Медик Петро міг не бути з ними поруч, бо він з іншого підрозділу. Але, почувши крики, негайно кинувся на допомогу! І ось, Зевс уже вдома з дружиною, Артем — у лікарні, в бадьорому настрої, радіє життю та із задоволенням ласує смаколиками від волонтерів. А найголовніше, що обом вдалося знайтися з Петром, який їх урятував!
Ми щодня шукаємо для вас історії про Україну і українців, які надихають і додають віри в наш народ. Якщо ви хочете бачити більше схожого контенту, ставайте Добродієм ШоТам за лінком.
Разом до перемоги!

159
23-06-29 16:00