Повідомлення telegram каналу - @sho_tama

Логотип телеграм спільноти - #ШоТам 2021-12-17

#ШоТам

Кількість підписників:
4451
Фото:
8350 
Відео:
4800 
Посилання:
18700 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ШоТам – тільки оптимістичні новини про воїнів, волонтерів та звичайних людей, які наближують перемогу. allmylinks.com/shotam Адміни: @IpatovArtem @Dfudndgz

Канал #ШоТам - @sho_tama - №19448

Український майстер перетворює старі мотоцикли на зброю для ЗСУ! Потужні і швидкі — на цих байках не лише підвозять продукти і БК, із них ще й ведуть вогонь!
Руслан Мясоєд — вінницький байкер, який має золоті руки й великий досвід ремонту авто і мототехніки. А ще непереборне бажання допомагати Збройним Силам України.
Усе почалося з прохання від друзів із фронту відремонтувати старий мотоцикл. Сказано — зроблено! Вже за тиждень байк знову ганяв, як новенький, а Руслан відзвітував про це в своєму фейсбуці. До нього почали звертатися й інші воїни: тепер у майстерні волонтера завжди на ремонті черговий мотоцикл. Допомагають із запчастинами друзі-байкери з різних куточків України та Європи. З початку повномасштабної війни волонтери відправили на передову вже більш ніж 30 мотоциклів. Руслан та його команда не зупиняються: попереду ще не один відремонтований байк, який виконуватиме бойові завдання, наближаючи Перемогу українських воїнів!

89
23-06-12 16:01