Повідомлення telegram каналу - @sho_tama

Логотип телеграм спільноти - #ШоТам 2021-12-17

#ШоТам

Кількість підписників:
4451
Фото:
8350 
Відео:
4800 
Посилання:
18700 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ШоТам – тільки оптимістичні новини про воїнів, волонтерів та звичайних людей, які наближують перемогу. allmylinks.com/shotam Адміни: @IpatovArtem @Dfudndgz

Канал #ШоТам - @sho_tama - №18588

🇺🇦💪🏼 Український захисник, який втратив ногу на фронті, розіграв м’яч у матчі улюбленої футбольної команди
28-річний поліцейський Євгеній Шваб родом з Житомирщини. За «Шахтар» вболівав з самого дитинства і навіть не мріяв, що колись вийде на поле у складі улюбленої команди. Але це сталося! На одній нозі та милицях Євгеній вийшов на головну спортивну арену Львова і символічно розіграв мʼяч у матчі Шахтар - Львів. А наступного дня після матчу отримав свій довгоочікуваний протез.
Кінцівку наш захисник втратив у грудні 2022 року під час масованого обстрілу українських позицій, коли його окоп атакував ворожий танк. Зі сходу його у важкому стані привезли у Національний реабілітаційний центр «Незламні». Там чоловік 40 днів провів у реанімації. Він погано памʼятає цей період. Тоді перація слідувала за операцією, а чоловік лише зрідка приходив до тями. Але завдяки професійним лікарям та наполегливості воїна, сьогодні він вже завзято тренується і вчиться самостійно управляти протезом.
247
23-05-21 13:00