Повідомлення telegram каналу - @save_uk

Логотип телеграм спільноти - Війна. Підтримка та інформація 2021-08-30

Війна. Підтримка та інформація

Кількість підписників:
31
Фото:
1730 
Відео:
13 
Посилання:
1730 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Тут відбувається реформа нашого майбутнього.

Канал Війна. Підтримка та інформація - @save_uk - №1915

Корупція - російське ІПСО, Телеграм = російські спецслужби...
◾️Вітаю і дякую тим хто залишився на каналі, не зважаючи на затяжну паузу. Останнім часом в нашій країні проглядається копіювання російських наративів, біле називають чорним, корупцію - російським ІПСО а Дурова з його телеграмом зробили ворожим агентом який зливає всю інформацію російським спец. службам. Я нагадаю мова саме про той телеграм яким ми користуємося і користувалися на початку війни як одним із найбільших альтернативних джерел інформації та засобів комунікації. Але мова не стільки про телеграм скільки про те що "залізна завіса", як не дивно, почалася опускатися саме в Україні. Нам намагаються ввести "військову цензуру", тобто відгородити від вибору джерел інформації та контролювати/ліквідувати незалежні ЗМІ. Цей процес запущений і просто спостерігати за цим дорівнює через декілька років отримати щось на зразок росії але у нас вдома. Якщо читаючи це Ви згодні з моєю думкою тоді я прошу Вашої підтримки.
◾️Маю комплексне рішення яке може стати виходом з ситуації коли наша країна потопає в корупції а влада одноособово вирішує не переобиратись до кінця воєнного стану. Рішення я опублікую лише після виконання поставленої цілі яка описана нижче.
◾️ Ціль спрямована на те щоб набрати необхідний мінімум однодумців для спроби змінити ситуацію відповідно до інтересів народу. Моя ціль це 100 000 активних учасників в группі з якими щонайменше можна узгодити звернення(вимогу) до влади щодо необхідних реформ. Я прошу Вас і надалі залишатись на каналі, бути активними, та найголовніше допомогти зібрати необхідну кількість людей. Кожен новий учасник це інвестиція у майбутнє нашої країни. Виниклі питання задавайте у коментарі до цього посту.
79
24-04-21 11:56