Повідомлення telegram каналу - @rivniany_news

Логотип телеграм спільноти - РІВНЯНИ 2021-08-01

РІВНЯНИ

Кількість підписників:
1891
Фото:
15100 
Відео:
1810 
Посилання:
6950 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ділимось новинами! 📠 Надіслати новину - @rivniany_bot 👉 Instagram instagram.com/rivniany.news ⚡️ Реклама @v2ads

Канал РІВНЯНИ - @rivniany_news - №14408

Короткий огляд новин за 20 серпня від Суспільного:
📌До першого класу цьогоріч у Рівному піде 3006 дітей, з них — 36 переселенців. Наразі у навчальних закладах Рівненської громади облаштовують укриття й перевіряють системи оповіщення. Про готовність шкіл мають відзвітувати до 26 серпня.
📌Благодійний велопробіг під назвою "Fire way до перемоги України" зібрав у Рівному майже три сотні учасників з усієї області. Захід на підтримку ЗСУ ініціювала Служба порятунку.
📌У Рівному 20 серпня попрощалися із військовослужбовцем Андрієм Бондаренком. Він загинув на Донеччині біля села Єгорівка.
📌Після сильних злив працівники МіськШЕУ, прибираючи Рівне, знаходять загублені автономери. Суспільне розпитало, де зберігаються номерні знаки та які штрафи передбачили за їхню відсутність.
📌Яйця здорожчали, одяг — подешевшав: як змінились ціни на Рівненщині у липні — дані статистики.
📌Незаконно вирубану у лісах Рівненщини деревину передають на потреби ЗСУ. Її використовують для облаштування захисних споруд.
📌30 мандрівників з Києва, Луцька, Звягеля, Здолбунова, Рівного та Острога пішки торують “Стежки князів Острозьких”. За три дні вони мають пройти 50 кілометрів.
РІВНЯНИ
153
22-08-20 17:26