Повідомлення telegram каналу - @rb_group

Логотип телеграм спільноти - R&B Group 2021-08-27

R&B Group

Кількість підписників:
64
Фото:
223 
Відео:
Посилання:
252 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал компанії Research & Branding Group. Соціологія, маркетинг, політика. Слідкуйте за життям України та українців в цифрах rb.com.ua facebook.com/researchbrandingroup/

Канал R&B Group - @rb_group - №446

🔵 Про силу, характер та красу українських жінок вже складено безліч віршів та пісень. Ще одну важливу рису, притаманну українкам, також оспівували у багатьох творах. Сьогодні маємо офіційні дані, які вкотре доводять незаперечний факт: коли говоримо "працьовитість", то першою же на думку спадає українська жінка.
Так, за відкритими даними від @OpendatabotChannel, 28% новостворених від початку повномасштабної війни бізнесів очолюють в Україні жінки. При цьому чим ближче бізнес розташований до зони найгарячіших бойових дій, тим цей відсоток вище: найбільша кількість жінок є головними на підприємствах у Донецькій, Херсонській та Луганській областях.
Загалом після 24 лютого 2022 р., в Україні було зареєстровано 21 876 компаній та 177 375 ФОПів, і майже половина (48%) останніх відкрита саме жінками!
Бажаємо українським бізнесвумен успіхів та вдалого початку робочого тижня! А наші мужні захисники, які зараз звільняють нашу країну від загарбників, можуть бути спокійними – економічний тил у надійних руках.
Все буде Україна! 🇺🇦
#desk_data_ukraine
#standwithukraine
#supportukraine
78
22-11-21 11:11