Повідомлення telegram каналу - @rb_group

Логотип телеграм спільноти - R&B Group 2021-08-27

R&B Group

Кількість підписників:
64
Фото:
223 
Відео:
Посилання:
252 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал компанії Research & Branding Group. Соціологія, маркетинг, політика. Слідкуйте за життям України та українців в цифрах rb.com.ua facebook.com/researchbrandingroup/

Канал R&B Group - @rb_group - №448

🟡 Рік, що минає, вимушено допоміг нам побачити себе з неочікуваного боку та відкрити у собі супер-здібності, про наявність яких ми раніше навіть не здогадувались.
Завдяки супер-швидкості ми навчилися діставатися додому з будь-якої точки міста до комендантської години.
Нам відкрився дар Yasnoвидіння, який вивів наші навички тайм-менеджменту на найвищий рівень.
Нашому вмінню орієнтуватися у темряві тепер позаздрять навіть коти, а наш слух та реакція стали настілки гострими, що наступного літа українським комарам буде голодно.
А ще, як виявилось, ми усі неймовірно сміливі, сильні, а всередині кожного з нас – власний пункт незламності!
І саме ці набуті супер-здібності дозволили нам успішно виконувати робочі задачі в дуже непростих умовах. Наші менеджери проектів стали магістрами стратегічного планування. Наші інтерв'юери гнучко змінюють тактику у полях і тепер справжні психологи, адже емоційний стан респондентів буває різним. Оператори нашого колл-центру прокачали комунікаційні навички до максимуму, щоб при нестабільному зв'язку отримати необхідну інформацію якомога швидше. А наші аналітики стали справжніми урбаністами та знавцями міста, які завжди для роботи знайдуть місця з інтернетом та світлом.
Ми віримо, що головне спільне бажання усіх українців, загадане у сьогоднішню Новорічну ніч, якнайшвидше здійсниться, та у новому 2023-му наші супер-здібності нам більше не знадобляться! Але набутий цього року досвід точно стане у нагоді на майбутнє.
І поки добігають кінця останні години 2022-го, хочемо привітати всіх З Новим Роком! Бажаємо, щоб наступний приніс нам мирне небо, рідних поруч, успіхів в усіх запланованих справах та, звичайно, багато цікавих проектів!
Бережіть себе та пам'ятайте, що все буде Україна! 🇺🇦
83
22-12-31 09:24