Повідомлення telegram каналу - @putch111

Логотип телеграм спільноти - Путч. Русский - нах*й 2022-01-01

Путч. Русский - нах*й

Кількість підписників:
22726
Фото:
33400 
Відео:
10900 
Посилання:
5020 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Історія твориться нами... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ З приводу розміщення реклами писати на ФБ: https://www.facebook.com/putchpublic/

Канал Путч. Русский - нах*й - @putch111 - №47669

Замолоду, Ірка була тихушніцою. Але дуже підлою.
Приклад: весь клас вирішив замість останніх двох уроків піти до кіно. Ірка нас завжди здавала класній і мала за те хороші оцінки. В усього класу двійки, в неї - п'ять!
Закінчились шкільні роки, ми роз'їхалися хто куди. До речі, були зустрічі випускників, але Ірку ми не звали.
Десь, в період з 7 по 11 рік, точно не пам'ятаю, мала персональну виставку в Домі вчителя, в Києві. Ірку туди принесли чорти. Як я не відверталася, все одно вона мене побачила і підійшла. Все, що вона мені говорила, було просякнуте лицемірством. З такими, як вона кажуть, що на одному гектарі не сядуть. До речі, після тієї виставки, а їх до того і після того, було дуже багато, на мене "наїхала" податкова з перевіркою. Думаю, що без Ірки не обійшлося.
Щодо мови та віри, які вона пропагувала в останнє десятиліття, то вона була комсомолкою, секретарем приймальної комісії, кандидатом в кпсс, і так, розмовляла російською мовою. І нам казала, що ми колхоз, бо балакаємо по хохляцкі. Що б там хто не говорив, але люди не міняються!

1300
24-07-20 10:58