Повідомлення telegram каналу - @putch111

Логотип телеграм спільноти - Путч. Русский - нах*й 2022-01-01

Путч. Русский - нах*й

Кількість підписників:
22726
Фото:
33400 
Відео:
10900 
Посилання:
5020 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Історія твориться нами... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ З приводу розміщення реклами писати на ФБ: https://www.facebook.com/putchpublic/

Канал Путч. Русский - нах*й - @putch111 - №47634

🥀Ви не уявляєте наскільки небезпечна для ОПи справа Червінського. Саме тому вони намагаються максимально дискредитувати розвідника. Їх усього три. Перша про дизертирство закрита Верховним судом. Друга, по аеропорту Кропивницього. А остання, по якій суд відправив під домашній арешт, напряму пов'язана з Андрієм Єрмаком.
Це справа про запис брата Єрмака, який торгував посадами. Проти автора записів Дмитра Штанька порушили кримінальну справу. У ній Рорман Червінський проходив як свідок. Але основний фігурант Штанько, прослуживши місяць, в кінці 2022 року загинув під Бахмутом. Після того Роман Червінський зі свідка перетворився у підозрюваного. Саме по цій справа гуляє, зокрема і в нашому чаті, нарізка фрагментів відео, де фігурують якісь суми коштів.
Тому, для ОПи та Єрмака важливо аби свідок корупційних записів його брата сидів у в'язниці. Так, це не закриє рота Червінському. Тому, це варто сприймати як звичайну помсту розвіднику. Крім того, на Бановій не забули про "вагнергейт"
Зображення до поточного посту у каналі "Путч. Русский - нах*й" - @putch111
Зображення до поточного посту у каналі "Путч. Русский - нах*й" - @putch111
1800
24-07-19 09:51