Повідомлення telegram каналу - @promandry

Логотип телеграм спільноти - Мандри Медіа 2024-07-14

Мандри Медіа

Кількість підписників:
542
Фото:
912 
Відео:
130 
Посилання:
484 
Категорія:
Пізнавальне
Опис:
Захопливі таємниці нашої планети 🌍, цікаві факти 📖 та забуті цивілізації 📜. У пошуках найцікавішого 🔥📷. Корисні поради ℹ️, цікаві історії та загадки світу. 🔗 https://mandry.media/ 🔗 https://www.instagram.com/mandry.medi

Канал Мандри - @promandry - №1084

Після 100 років спекуляцій навколо його долі часткові останки Ендрю Коміна "Сенді" Ірвіна були знайдені на центральному льодовику Ронгбук під північною стороною Евересту.
Ірвін зник під час спроби підкорити найвищу вершину світу в 1924 році разом з партнером по сходженню і відомим альпіністом Джорджем Меллорі. Таємниця того, чи досягли вони вершини перед смертю, інтригувала альпіністів та істориків протягом десятиліть.
"Будь-яка експедиція на Еверест слідує в тіні Ірвіна і Меллорі", - сказав Джиммі Чін, який зробив це відкриття разом з альпіністами і режисерами під час зйомок для майбутнього проекту natgeodocs. "Іноді в житті найбільші відкриття відбуваються, коли ви навіть не шукаєте. Це був монументальний і емоційний момент для нас і всієї нашої команди на землі, і ми просто сподіваємося, що це нарешті принесе спокій його нащадкам і альпіністському світу в цілому".
Мандри медіа🌏
Зображення до поточного посту у каналі "Мандри" - @promandry
Зображення до поточного посту у каналі "Мандри" - @promandry
Зображення до поточного посту у каналі "Мандри" - @promandry
86
24-10-16 05:41