Повідомлення telegram каналу - @profikta

Логотип телеграм спільноти - ІКТА 2022-02-05

ІКТА

Кількість підписників:
2821
Фото:
568 
Відео:
25 
Посилання:
390 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Дізнавайтесь усі новини, будьте в курсі усіх івентів та оперативно отримуйте інформацію від ІКТА Бот для ваших запитань/побажань/пропозицій/скарг @iktafeedback_bot

Канал ІКТА - @profikta - №915

​​🇪🇺 Європейська комісія, Суд ЄС, Рада ЄС, Європейський парламент... Як не заплутатися в інституціях ЄС та раз і назавжди запам'ятати їхні функції 🤔?
Майбутні депутати й депутатки ... приготуйтеся! Вже в травні відбудеться Молодіжна Модель Європейського Парламенту 2023 - подія, яка розширить ваші знання про ЄС та його законодавчий орган - Європейський парламент 🏢💫
Спочатку учасники та учасниці візьмуть участь у кількох онлайн-сесіях про відносини "ЄС-Україна", роботу інституцій ЄС та можливості, які він надає.
А вже 19 травня відбудеться симуляція ключових засідань Європейського Парламенту в НУ "Львівська політехніка". Учасники та учасниці матимуть можливість активно брати участь у дискусіях, розвивати свої позиції та працювати над своїми ідеями в командах.
10 комітетів, 10 тем, настановчі лекції, тімбілдінг, кава-брейки, нетворкінг, вікторина, подарунки... Це буде подія з тих, що запам'ятовуються на все життя 😻
🙋🏼‍♀️ Хто може брати участь? Студенти, учні 10-11 класів
📆 Коли? 15-19 травня 2023
📍 Де? НУ "Львівська політехніка”
🔤 Мова: українська
📝 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ можна клікнувши за лінком тут 🔗
Під час заходу всі учасники та учасниці зможуть взяти участь у Kahoot та інших активностях, а найкращі делегати та делегатки - отримати цінні призи, серед яких - набори подарунків від ініціативи "Посли європейської молоді" та партнерів. Сертифікат про участь у моделі ЄП гарантуємо!
🪄 Партнери, які підтримують реалізацію заходу
🏛 Молодіжна рада при Львівській обласній державній адміністрації @youthcouncil_lvregion
🏃🏻‍♀️ Львівський обласний молодіжний центр @lomc.ua
👩🏼‍💼 Управління молодіжної політики Львівської міської ради @youth.lviv
🇪🇺 Посли європейської молоді в Україні @Yeas_opportunities
🤩 Обов’язково клікайте за тегами і підписуйтесь, адже так ви знайдете ще багато-багато корисних та цікавих можливостей, аби розвинути свої навички та знання!
Готуйте костюми, гарний настрій та…вперед разом до нових вершин?
871
23-04-27 06:02