Повідомлення telegram каналу - @pmkotel

Логотип телеграм спільноти - Котел ПМа 2021-11-03

Котел ПМа

Кількість підписників:
893
Фото:
11 
Відео:
 
Посилання:
164 
Категорія:
Блоги
Опис:
Котел ПМа – це те, в чому він варить купу думок, те, в чому вариться кожен день сам, і те, в чому варитиметься у «кращому світі», бо навіть ПМи не безгрішні. У цьому котлі думки та нотатки з життя ПМ спеціалістів Sigma Software.

Канал Котел ПМа - @pmkotel - №195

​​Друзі, привіт. На зв'язку Євгенія Кириленко, Head of Support у Sigma Software.
Я впевнена, що ви як проєктні менеджери, чітко усвідомлюєте, що правильне розставлення пріоритетів та планування часу – це запорука успіху 🚀 Дуже важливо віднайти та підтримувати work-life баланс. Інакше, професійне вигорання неминуче.
Я вже декілька разів пройшла шляхом вигорання, довго досліджувала цю тему, протестувала різноманітні методи і врешті віднайшла техніки ефективності управління часом, що добре працюють для мене. Ними з радістю поділюсь на інтенсивному курсі “Time Management and Self-Effectiveness” 😊
📆 Старт: 10 травня
Ціна: ̶2̶8̶0̶0̶ ̶г̶р̶н̶ 2100 грн (економія 700 грн з нагоди дня народження Sigma Software University до 2 травня включно).
Запрошую вас доєднатись, якщо ви хочете віднайти work-life balance, якісно керувати особистим часом, пріоритезувати завдання та збільшити вашу продуктивність.
Реєстрація та більше деталей тут: https://bit.ly/3V4y6Ec
1900
23-04-25 14:43