Повідомлення telegram каналу - @pavloboikou

Логотип телеграм спільноти - Павло Бойко 2021-11-16

Павло Бойко

Кількість підписників:
3938
Фото:
1530 
Відео:
245 
Посилання:
285 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
З Україною в серці та турботою про ваші гроші: інвестиції, економіка, історія та політика. gonzoinvest.com.ua

Канал Павло Бойко - @pavloboikou - №2659

Минає рік хіміотерапії та можливостей
Війна розкрила найкраще та одночасно підсвітила темну сторону людства. Війна оголила проводи нервів та зробила біль нестерпно пекучим. Війна змінила все навкруги, відкрила двері відчаю, але дала величезні можливості. МОЖЛИВОСТІ для України та кожного з нас.
Ми єдині, як Дніпро, що поглинув усі річки навколо. Ми незламні, як скелі Карпат та щедрі, наче Херсонські лани. Ми вперше РАЗОМ. Так, разом проти ворога і ще пересваримося так, щоб усі боялись). Але тепер трохи голих фактів.
Нам допомагає увесь світ. До і після нашої перемоги. Величезні гроші, інвестиції та відкриті ринки. Тисячі нових заводів, технології та обмін досвідом. Швидкі реформи під контролем Заходу. Ми дуже бідні і без допомоги наступить колапс. Тому жорсткий контроль і РЕФОРМИ. Незалежно від того хто при владі. На швидкості спорт кара. Невід'ємна частина Європи. Зовсім інша Україна. Ту про яку я тільки мріяв на обох Майданах.
Рани загоються. Біль сховається в глибині. Ми ламаємо хребет останньому монстру з потойбічного минулого. Крок за кроком будуємо майбутнє. МАЙБУТНЄ, що вже поруч.
З новим роком! Роком перемоги та досягнень!

739
22-12-31 13:23