Повідомлення telegram каналу - @oper_tern

Логотип телеграм спільноти - ТЕРНОПІЛЬ ОПЕРАТИВНИЙ 2021-11-24

ТЕРНОПІЛЬ ОПЕРАТИВНИЙ

Кількість підписників:
3440
Фото:
6950 
Відео:
4190 
Посилання:
5190 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Тернополя та України оперативна, тільки важлива та перевірена інформація! ▪️Співпраця: @and1_id

Канал ТЕРНОПІЛЬ ОПЕРАТИВНИЙ 🇺🇦 - @oper_tern - №13203

Провів телефонні переговори із Президентом Джозефом Байденом і висловив вдячність Сполученим Штатам за непохитну підтримку України від початку повномасштабного російського вторгнення.
Лідерство Президента Байдена в об’єднанні світу та міцна двопартійна підтримка Америки мали вирішальне значення та допомогли Україні вистояти й захистити нашу незалежність.
Вдячний Президенту Байдену, обом партіям Конгресу та американському народу за оголошений сьогодні оборонний пакет на суму 425 мільйонів доларів, до якого увійшли нові системи протиповітряної оборони й далекобійне озброєння.
Запропонував розглянути можливість розвитку спільного виробництва зброї. Також обговорили важливість додаткових тренувань для українських воїнів.
Окрему увагу приділили майбутньому онлайн-засіданню Української оборонної контактної групи, формату Рамштайн. Поінформував Президента Байдена про своє сьогоднішнє звернення до українського парламенту, під час якого План перемоги отримав тверду підтримку всіх парламентських партій та груп. Завтра представлю його нашим партнерам із ЄС на засіданні Ради Європи.
Продовжуємо працювати з партнерами над втіленням Формули миру. Дякуємо США за готовність допомогти Україні зміцнити позиції, щоб примусити Росію до доброчесної дипломатії.

Зображення до поточного посту у каналі "ТЕРНОПІЛЬ ОПЕРАТИВНИЙ 🇺🇦" - @oper_tern
837
24-10-16 17:28