Повідомлення telegram каналу - @onamidojo_ua

Логотип телеграм спільноти - Традиційне окінавське карате в Україні ⛩ONAMI DOJO 2023-05-24

Традиційне окінавське карате в Україні ⛩ONAMI DOJO

Кількість підписників:
75
Фото:
132 
Відео:
97 
Посилання:
211 
Категорії:
Telegram | Блоги | Здоров'я та Фітнес | Спорт
Опис:
Блог про окінавське карате Уечі Рю в Україні. Дуже ретельно розбираємось у нюансах цієї школи. Сайт Onami Dojo: onami.kiev.ua Э питання? Пишіть - @onamidojobot

Канал Onami Dojo-окінвське карте Уечі Рю в Україні - @onamidojo_ua - №575

#особистийдосвід
Який тип бойових мистецтв близький мені, в контексті Уечі Рю?
Це моя суб'єктивна думка, заснована на моєму досвіду.
Щоб зрозуміти ширше бойовий аспект Уечі Рю я практикував китайський "І Цюань", це мені дало поняття такого аспекту як "структура позиції" та Фа-Лі (викид сили).
Дуже недовго практикував Крав Мага. Я знаю, що це гарна ізраїльська система, але мені в Україні вона не зайшла. Не побачив структури та методології на заняттях.
Однозначно мені зайшли дві схожі системи бою (в цивільному варіанті, для військових не бачив живих інструкторів в Україні) - Defence Lab та її молодший брат КFM (Keysi Fighting Method).
Ці два методи схожі за ідеєю - не бути жертвою при агресії, але реалізація принципів трохи різна, сформовано на основі досвіду засновників. Займався недовго (біля року), інструктор з котрим я практикував пішов воювати, так моє життя різко змінилося. Але я б з задоволенням продовжив практикувати один з цих напрямків, після війни або під час відпочинку після відряджень.
Як по мене основна ідея "не бути жертвою" (навіть тоді, коли противник сильніше або їх більше), а також методологія бою дуже схожа між Уечі Рю та Defence Lab\КFM (Keysi Fighting Method). Звісно я більше шукав схожого, щоб через призму свого досвіду практики в Уечі Рю, зміг швидше опанувати вправи на тренуваннях.
Звісно, є багато інших цікавих систем бою (Panantukan, філіппінські системи бою тощо) , але час в мене обмежений, на все мене не вистачить.
Якщо ви знаєте інструктора по цім системам в Україні, напишиіть, будь ласка в особисті. Буду вдячний.
72
24-08-09 13:45