Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
4044
Фото:
857 
Відео:
106 
Посилання:
479 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1108

Зізнаюсь - мені приносить втіху спостерігати, як Ілон Маск розгрібає наслідки свого не надто мудрого керування твіттером.
Спершу, компанія позвільняла цілу купу інженерів, які відповідали за ключовий функціонал. Далі, було фіаско з аутентифікацією офіційних акаунтів спеціальними синіми галочками. Бо тепер галочку отримує не офіційна особа, а той, хто заплатив. Соцмережею прокотилась хвиля фейків, яка обвалила акції кількох потужних компаній.
Тепер ширяться чутки, шо твіттер гигнеться десь на вихідних. Бо все більше людей звільняється. Що прикро, бо твіттер зараз це дуже потрібна українцям платформа. Так як мета з інстою стабільно блокують український контент і видалять акаунти активістів.
Менше з тим, маємо чудово ілюстрований кейс: ти можеш бути дофіга розумним багачем, але твій найцінніший капітал - то люди. На місці Маска я б не вимахувалась, публічно вибачилась. Продала б той твіттер геть, чи принаймні повернула інженерів. І більше не робити вигляд, що розбираєшся у всьому на світі.
861
22-11-18 11:00