Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
4044
Фото:
857 
Відео:
106 
Посилання:
479 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1092

Але повернемось до структури секції About. Що пропоную вказати там:
➡️Першим реченням має бути якийсь класний гачок. Який зацікавить читати далі. Можливо, про те, чому ви пішли у свою професію. Наприклад, я вказала що пішла у продакт менеджемент, бо вирішувати виключно власні проблеми мені стало не цікаво😆. Але переконайтесь, що перше класне речення не обрізане трьома крапочками see more (додам скріншот)
➡️Коротко розкажіть про кар`єрний шлях. Наприклад, бізнес аналітик працював у банку. Напишіть, що досвід роботи в банку дав дуже класне розуміння домену, яке допомагає зараз розробляти платіжну систему. 
➡️Вкажіть, чому ви цікаві потенційним роботодавцям. І що цікаво вам.
➡️Розкажіть про свої пет проджекти.
➡️Якщо продаєте свої сервіси (наприклад, ви СММ спеціаліст), вкінці завжди має бути call to action. Накшталт аби замовити консультацію, напишіть сюди. І додайте свої соцмережі для позиціонування свого професійного бренду (наприклад, Medium зі статтями). 
Про дівоче і робоче

615
22-11-08 08:07