Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
3973
Фото:
801 
Відео:
105 
Посилання:
455 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1845

Діти йдуть в школу, а дорослим тре йти до своїх цілей. Тому сьогодні — прекрасна нагода, аби зробити goals-зачистку 🧹
Що треба для ефективної зачистки? Ту ду ліст! А саме, кар’єрний :
🍁Подумайте про вашу кар’єрну мету. Чи це підвищення, чи зміна професії? Розпишіть, чого ви прагнете і які маєте цінності. Куди вашому серденьку хочеться? А ще – що заважає вам бути в тій точці, про яку мрієте. Чого вам бракує, на вашу думку?
🍁Слона їсти шматочками. Які дрібні кроки вам треба зробити для досягнення того, чого прагнете? Памʼятаймо, цілі нам треба короткострокові та довгострокові. Для коротких прямо вже поставте дедлайни, хвате відкладати.
🍁Тепер трішки карт з мого айтішного рукава:) Спробуйте SWOT-аналіз — це метод визначення власного потенціалу, який спершу розробили для сфери продуктового маркетингу.
▫️Strengths — це ваші сильні сторони
▫️Weaknesses — слабкі (щиро вважаю, що в читачів цього каналу їх опше нема насправді😁)
▫️Opportunities — зовнішні можливості (наприклад, як ви можете використати свій соціальний капітал)
▫️Threats — зовнішні загрози, на які ви не впливаєте. Взагалі важливо знати, які кроки залежать від вас, а де потрібна банальна вдача. Але щоб виграти джекпот, треба купити квитка, памʼятаймо.
🍁Якщо ви вирішили змінити роботу, розпишіть, що вам точно подобається у теперішній і що точно не подобається. Детально опишіть умови роботи та фінансові потреби, які хочете мати.
🍁Також ефективно працювати з цілями завдяки методу SMART.
▫️Де S — Specific, конкретність (ставити чіткі цілі)
▫️M — Measurable, (ви можете заміряти і визначити необхідний ресурс для своєї цілі)
▫️A — Achievable, (цілі мають бути досяжними)
▫️R — Relevant, та актуальними для вашої кар’єри і довгострокових цілей. Грубий приклад: якщо ми хочемо робити класні продукти, то вже давайте в гемблінг не йдем)
▫️T — Time bound, обмеженими у часі (і знову про дедлайн). Не тягніть котові бубенці.
🫂А якшо на душі тяжко, а в резюме геть порожньо — ви знаєте, до кого звернутись😏 Маєте змогу потрапити до мене на карʼєрний консалтинг наприкінці вересня. Моя фішка — це допомагати будувати стратегію омріяного професійного розвитку та працювати з невизначеністю.
Зображення до поточного посту у каналі "Про дівоче і робоче" - @oltsyaka
1400
24-09-02 10:15