Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
3973
Фото:
801 
Відео:
105 
Посилання:
455 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1844

🧹Знаю, що не кожен з вас любить прибирати (хоча це часом тупо найкраща терапія), але організувати простір, у якому ми проводимо більшість часу — це як почистити робочий стіл на ноуті. Тож ось лайфхаки, які найкраще працюють для мене:
🪑Кухня. Хороше зонування дуже вирішує– якщо дозволяє простір, можна розвішати крючки, де висітимуть черпачки/дощечки. Я обожнюю взагалі дивитись як в ІKEA організовані ящики/тримачі тарілок.
🛁Санвузол. Привіт, пахучки з Zara Home та органайзери з Jysk. Також, у ванні в мене стабільно живе свічка і ефірна олія евкаліпту - ввечері я приймаю душ тільки так. Отут більше про це писала.
🛋Вітальня. Тут теж рекомендую декоративні коробки, в яких можна зберігати як і ключі, та і зарядні пристрої. Колись я дуже любила заставлені полиці, але зараз то перевантажує простір (і збирає пил). А взагалі, якщо у вас є достатньо комодів – можна це робити там за категоріями: документи, гаджети, блокноти, тощо.
👠Знімайте капці перед входом, до речі. Це зміншує кількість пилу і не доведеться так часто танцювати з пилососом.
🧊Холодильник. Окремий здоровезний органайзер, де щотижня варто проводити чекап на зіпсовані продукти та викидати їх. Мити холодильник можна раз на декілька місяців. Тут же зберігаємо типи продуктів: зверху можна молочку та м’ясне, по середині всіляке готове, внизу де контейнери для овочів — овочі та фрукти. А збоку можна поставити яйця, соуси, соки та інше.
🛏Спальня. От мама в дитинстві казала: «Застели постіль!» – і мала рацію. Застелене ліжко — це +100 до затишку та охайності. Крім цього, дуже раджу лампочки над ліжком, щоб почитати перед сном чи зручні комоди поруч, куди можна покласти заряджатися телефон чи лишити стакан води. Як маємо схильність до хаотичних непотрібних дрібних речей — на допомогу прийдуть маленькі смітники у кутку.
🍿Для настрою раджу глянути «The Home Edit» шоу на Нетфліксі, якраз про впорядкування простору
А яка ваша найпроблемніша кімната/простір для організації? І як краще там прибирати, на вашу думку?
Зображення до поточного посту у каналі "Про дівоче і робоче" - @oltsyaka
1800
24-08-30 14:05