Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
3973
Фото:
801 
Відео:
105 
Посилання:
455 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1843

Такс, час вертатися до наших чисток! Давно шось не згадували за косметички. А дарма. Бо якраз гарно організовані засоби для макіяжу зекономлять ваш час зранку і ви зможете спокійно намалюватись і допити кавку, не поспішаючи на ранкові зідзвони.
💅Тож спершу викладіть усі свої скарби на пласку поверхню, аби ви все роздивилися і почали сортувати. Відкладіть у сторону косметички. До речі, прозорі косметички — мейк сенс. Так ви одразу бачите що вам треба.
💅Розкладіть засоби за типом продукту. Підводки/блиски/помади для губ, тональні креми чи кушони, коректори, палетки тіней, пензлики для макіяжу тощо. Відокремте лаки для нігтів, парфуми, зволожуючі засоби та засоби за доглядом шкіри. Нагадую, що декоративку і парфуми не варто зберігати у ванній кімнаті через вологість і перепад температур.
💅Очистіть свої засоби. Особливо це стосується пензликів та спонжів. Хоча спонжі краще міняти раз на декілька місяців, аби там не розмножувалися бактерії. Як це краще зробити — ось тут детальніше.
💅Приберіть непотрібні речі. Зі штучками, якими ви не користуєтеся з півроку чи у яких закінчився термін придатності — прощаємося. Памʼятайте, у косметичних засобів два терміни придатності: так званий «shelf life» (коли косметика ще герметично закрита) і скільки засіб дійсний після відкриття. Останній зображений циферкою на баночці.
💅Вирішіть як і де краще зберігати все для макіяжу. Я от за такі органайзери. Вони дозволяють оптимізувати простір і відсортувати засоби за типом використання. Косметички для зберігання – це добре для подорожей, але хаотично для повсякдення. Бо потім шукаєш потрібне, наче в чорній дирі.
💅Розділіть макіяж за розпорядком дня. Те, що ви найчастіше використовуєте — поставте на перші полички. До речі, дуже раджу окреме місце для нанесення макіяжу з дзеркалом, якщо площа дозволяє. Такий собі столик принцески. Так все буде перед вами і охайно.
💅І ще раз про спонжі. Аби вони не пилилися і були більш чистенькими, зручно використовувати підставки.
Точно шось забула написати, але в мене є ви — які завжди додадуть в коментах⬇️ ❤️
Зображення до поточного посту у каналі "Про дівоче і робоче" - @oltsyaka
1800
24-08-29 09:30