Повідомлення telegram каналу - @oltsyaka

Логотип телеграм спільноти - Про дівоче і робоче 2021-12-09

Про дівоче і робоче

Кількість підписників:
3973
Фото:
801 
Відео:
105 
Посилання:
455 
Категорія:
Блоги
Опис:
🦄Лайфстайл, який ми заслужили.🦄 На зв’язку з вами Оля, продакт менеджерка в компанії з Силіконової Долини, і гедоністка на мінімалках. А це мій авторський телеграм-журнал про кар’єру, косметику, шопінг і саморозвиток. Консультації/співпраця @Oltsya

Канал Про дівоче і робоче - @oltsyaka - №1835

Слухайте, булочки, а як вам зараз читається? Я от нещодавно купила книгу прямо в літак, аби розвантажитися. Але вам у цій підбірці вирішила приготувати різне: і на подумати, і на пізнати, і щоб неможливо було відірватися від сюжету під вересневі вечори. Усі ці книги вийшли за останній місяць-два, а деякі взагалі можна поки передзамовити:
📚 «Слово про будинок «Слово». Син Миколи Куліша згадує про приватне життя мешканців легендарного будинку. Що любив Хвильовий, без чого не міг жити Йогансен і як творив Підмогильний — передзамовте і дізнаєтеся.
📚«Непереможена. Моя битва за викриття королеви криптомафії». Приголомшлива автобіографічна історія про аферу довкола криптовалюти Onecoin, де шахраї за 3 роки вкрали у різних людей від 4 та 14 мільярдів доларів. Авторка стала однією з жертв, проте не здалася і зробила так, аби винних покарали.
📚«Наші тіла — їхнє поле бою» — найкраща книга 2020 року за версією Times та Sunday Times і є за що. Понад 30 років письменниця Крістіна Лемб спілкувалася з жінками із зони бойових та воєнних дій, які пережили зґвалтування. Свідчення цих жінок – це певна рефлексія та дослідження насильства як спосіб гноблення та приниження з боку воєнних злочинців.
📚«Казка про потерпілого від кораблетрощі» — це унікальна давньоєгипетська історія, написана ієратичним письмом і відображає класичну середньоєгипетську мову XX-XIX ст. до н.е. Папірус з цією казкою знайшли в 1880-х роках, і тепер він є незамінним джерелом для дослідників. Якщо ви мріяли колись навчитися читати ієрогліфи – то ваш час настав, оскільки тут є два типи перекладу: підрядковий та поетичний.
📚А тепер — польский, феміністичний мегабестселлер «У пошуках чуйності. Жіночий шлях до себе». Ця книга — особиста історія про вплив патріархату на жінок, заснована на досвідах інших. Вона вийшла після руху #metoo, глибоко вкорінена в психологію та наповнена енергією протесту. Що нас розчаровує і чого нам не вистачає — якби тільки чоловіки прочитали її….
📚 І врешті новий роман Софії Андрухович «Катананхе». Якщо любите сюрреалістичні пристрастні сімейні оповідки, то вам сподобається. Тим паче за сміливостями та експериментами у текстах Софії завжди цікаво спостерігати. А тут ще вона вплітає давньогрецьку міфологію, що імпонуватиме фанатам алюзій.
Всьо, у коментах чекаю від вас вражень від книжок, які останнім часом вас захопили. Бо обмін має бути чесним 😅⬇️
Зображення до поточного посту у каналі "Про дівоче і робоче" - @oltsyaka
2200
24-08-23 08:30