Повідомлення telegram каналу - @oleggapich

Логотип телеграм спільноти - Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація 2021-10-04

Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація

Кількість підписників:
1122
Фото:
16100 
Відео:
668 
Посилання:
409 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Начальник Кам'янської районної військової адміністрації

Канал Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація - @oleggapich - №17704

⚽️В суботу в сел. Кринички відбувся футбольний турнір, присвячений пам’яті Мельника Миколи Петровича. Захід був організований за підтримки Громадської спілки "Асоціація футболу Дніпропетровської області" та зібрав 5 команд з м. Дніпро, м. Кам’янське та Криничанської і Божедарівської територіальних громад.
Турнір пройшов у дружній та теплій атмосфері, об'єднавши всіх учасників і вболівальників навколо ідеї підтримки футбольних традицій та вшанування пам'яті ветеранів спорту.
🥇Перше місце у турнірі виборола команда Криничанської громади, продемонструвавши відмінну гру та злагоджену командну роботу. 🥈Друге місце посіла команда Божедарівської громади, яка не менш завзято боролася до останньої хвилини. 🥉Третє місце дісталося команді м. Дніпро, яка також показала гідний рівень майстерності.
На церемонії нагородження учасників привітали заступник голови райдержадміністрації Ігор Лісовий та представник Громадської спілки "Асоціація футболу Дніпропетровської області" Анатолій Шинкаренко. Вони подякували командам за участь, а також відзначили важливість таких турнірів для збереження пам'яті про визначних людей у спорті та для розвитку молоді.
Ігор Лісовий окремо висловив подяку нашим захисникам і захисницям, які дають відсіч збройній агресії рф та завдяки яким ми маємо можливість проводити такі заходи. Він зазначив, що райдержадміністрація докладає всіх зусиль для розвитку спорту в районі та підтримки молодих спортсменів.
Кам’янська районна військова адміністрація
279
24-10-21 08:11