Повідомлення telegram каналу - @oleggapich

Логотип телеграм спільноти - Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація 2021-10-04

Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація

Кількість підписників:
1121
Фото:
16100 
Відео:
669 
Посилання:
410 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Начальник Кам'янської районної військової адміністрації

Канал Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація - @oleggapich - №4813

Сьогодні взяв участь у засіданні дванадцятої сесії Кам’янської районної ради VIII скликання, яка відбулась під головуванням голови районної ради Максима ЧЕХУТИ.
Депутати розглянули 13 питань порядку денного, які попередньо пройшли обговорення на постійних депутатських комісіях районної ради. Завдяки плідній та конструктивній роботі у міжсесійний період, питання, які були включені до розгляду на черговій сесії, депутатами були всебічно вивчені та не потребували додаткового обговорення.
Заслухали начальника фінансового відділу Кам’янської райдержадміністрації Анну ПОДОПРИГОРУ, яка доповіла з двох питань - «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Кам’янського району за 2022 рік» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2022 року № 83-11/VIII «Про районний бюджет Кам’янського району на 2023 рік».
Питання «Про затвердження звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кам’янського району на 2022 рік» у своїй доповіді представив заступник начальника відділу економіки та агропромислового розвитку Кам’янської райдержадміністрації Володимир ПЕРЕКОПСЬКИЙ.
Засідання пройшло у продуктивному руслі, всі питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.

64
23-02-28 18:04