Повідомлення telegram каналу - @oleggapich

Логотип телеграм спільноти - Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація 2021-10-04

Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація

Кількість підписників:
1122
Фото:
16100 
Відео:
668 
Посилання:
409 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Начальник Кам'янської районної військової адміністрації

Канал Олег ГАПІЧ райвійськадміністрація - @oleggapich - №4143

Сьогодні відвідав Верхньодніпровську громаду, де взяв участь у виїзній нараді під головуванням головного державного санітарного лікаря Дніпропетровської області Сергія ВАЛЬЧУКА, за участі депутата Дніпропетровської обласної Ради Анатолія КУКСИ та заступника Верхньодніпровського міського голови Сергія ДОНЦЯ.
Під час наради обговорювались ключові напрямки роботи щодо відновлення і розвитку системи громадського здоров’я в територіальних громадах з врахуванням особливостей воєнного стану. Сергієм ВАЛЬЧУКОМ було акцентовано увагу присутніх на вчасному проведенні фаховими спеціалістами моніторингу факторів навколишнього середовища, які негативно впливають на стан здоров’я населення громад; необхідності раннього виявлення і оповіщення про ризики для здоров’я населення; своєчасному реагуванні на спалахи вакцинокерованих інфекцій та стан імунізації населення.
Окрема увага учасників наради була приділена питанням спроможності реагування системи громадського здоров‘я на загрози радіаційно-ядерного, хімічного та біологічного характеру.
Також Верхньодніпровській громаді було представлено нового завідувача ВСП «Верхньодніпровський міжгромадський відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» Валентину Гладкову.
Хочу наголосити, що Кам’янська районна військова адміністрація в межах повноважень продовжує тривалий час співпрацювати з органами місцевого самоврядування в питаннях реалізації державної політики у сфері громадського здоров’я, організації та функціонування системи громадського здоров’я на територіях громад Кам’янського району.

159
23-01-17 15:27