Повідомлення telegram каналу - @objectivetv

Логотип телеграм спільноти - Об'єктив Новини Харків 🇺🇦 www.objectiv.tv 2021-05-23

Об'єктив Новини Харків 🇺🇦 www.objectiv.tv

Кількість підписників:
18620
Фото:
53100 
Відео:
11200 
Посилання:
25800 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🇺🇦 Новини Харкова, України та світу від Медіа-групи "Об'єктив" 🌐 www.objectiv.tv/uk/ Надіслати новину @objectivtv_bot 👀 Взаємодія: @objectivtv 🖊 Навігація: #обʼєктив_сюжет #обʼєктив_фото #обʼєктив_цитата

Канал Об'єктив Новини Харків 🇺🇦 www.objectiv.tv - @objectivetv - №38637

☀️🔥"Спека починається по всій лінії фронту". І на півдні, і на Харківському, і на Донецько-Луганському напрямках. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в етері "ТСН" заявив, що українські військові наступатимуть по всій лінії фронту і нищитимуть всю складську інфраструктуру російських загарбників.
Контрнаступ в українському розумінні – це "сучасний тип війни".
"Тому ми активно задіюємо ці славетні вже HIMARS і всі системи MLRS для того, щоб руйнувати тилове забезпечення (окупантів – ред.). Просто кількість накопичених керованих снарядів, реактивних снарядів у нас збільшується, тому що партнери нам інтенсивно допомагають. Так ось, ми інтенсивно руйнуємо всю цю складську інфраструктуру – склади першого, другого, третього рівнів, паливні бази, оперативно-тактичні штаби. І таким чином ми знекровлюємо військові угруповання РФ і поступово відтісняємо їх зі своєї території. Саме таким буде контрнаступ", – зазначив радник голови ОП.
1300
22-08-31 19:18