Повідомлення telegram каналу - @novyny_ukr

Логотип телеграм спільноти - Обласний/News🇺🇦 2021-05-14

Обласний/News🇺🇦

Кількість підписників:
1055
Фото:
3690 
Відео:
885 
Посилання:
190 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини з усієї Дніпропетровщини без фейків та маніпуляцій☝🏻🇺🇦 Тут тільки те, що турбує суспільство. Зв‘язатись з нами @Oblnews_bot

Канал Новини/News🇺🇦 - @novyny_ukr - №3100

Скандал навколо НОК продовжується: спортивна громадськість вимагає призначень за професійним принципом
Після резонансної заяви Шевченка Суркіс і Шуфрич заявили про вихід із комітету.
Активісти почали вимагати, аби всі «регіонали» та члени ОПЗЖ пішли з НОК.
Так, наприклад, через приналежність до ОПЗЖ пропонують виключити зі складу національного олімпійського комітету Михайла Кошляка, котрий є членом у НОК як очільник Української федерації дзюдо.
«Рубати з плеча» – не варіант. Тут варто застосовувати професійні критерії у призначенні членів НОКу, і не політизувати питання», - переконаний Григорій Король, Президент Федерації дзюдо Дніпропетровської області.
«І приклад Кошляка в цьому сенсі показовий, як вчиняти не потрібно. Кошляк присвятив спорту усе своє життя, пройшовши довгий шлях від спортсмена до менеджера національного масштабу. Створив один із найпотужніших клубів дзюдо в Україні – «Дзюдо-Дніпро». За його керівництва Українська федерація отримала новий імпульс у своєму розвитку. Це проявилося перш за все у нових високих результатах, перераховувати які можна довго», - каже Григорій Степанович.
Що стусується його приналежності до ОПЗЖ. Він не є і не був членом партії. Проте обирався депутатом до обласної ради від цієї політсили.
>Підписатися Дніпро Обласний
413
22-11-23 10:49