Повідомлення telegram каналу - @notevskiy

Логотип телеграм спільноти - #нотевський 🇺🇦 2021-10-31

#нотевський 🇺🇦

Кількість підписників:
3236
Фото:
10200 
Відео:
1980 
Посилання:
2400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Телеграм-канал громадського діяча, політика, блогера Євгенія Нотевського. Наповнення телеграм-каналу: аналітика та останні події у Первомайській громаді, на Миколаївщині та в Україні.

Канал #нотевський 🇺🇦 - @notevskiy - №20231

🚀 Глава МЗС Великої Британії Девід Леммі заявив, що настав критичний час для "нервів і мужності", згадавши про делікатні переговори з Білим домом щодо дозволу Україні використовувати ракети Storm Shadow для ударів углиб території РФ.
Леммі сказав, що труднощі і виклики війни в Україні стануть "глибшими і жорсткішими", особливо в "кінці 2025 – 2026 роках" і далі.
Він підкреслив, що Україна та її західні союзники обговорюють, "що ще може бути необхідним" для допомоги Києву на полі бою, окрім спроб утримати лінію фронту, яка перебуває під гострим тиском на сході країни.
"Як міністр закордонних справ, я, звичайно, не збираюся коментувати оперативні деталі, тому що це може лише допомогти Путіну",
– сказав Леммі, очевидно, маючи на увазі ракети Storm Shadow.
"Але між членами Альянсу в режимі реального часу ведеться дискусія про те, як ми можемо підтримати Україну на шляху до зими",
– додав він
323
24-09-22 17:20