Повідомлення telegram каналу - @notevskiy

Логотип телеграм спільноти - #нотевський 🇺🇦 2021-10-31

#нотевський 🇺🇦

Кількість підписників:
3236
Фото:
10200 
Відео:
1980 
Посилання:
2400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Телеграм-канал громадського діяча, політика, блогера Євгенія Нотевського. Наповнення телеграм-каналу: аналітика та останні події у Первомайській громаді, на Миколаївщині та в Україні.

Канал #нотевський 🇺🇦 - @notevskiy - №19997

Україна під обстрілами - ситуація в регіонах за добу
📍Харківщина
Вранці росіяни пускали ракети та БПЛА: вбили 1 людину та поранили ще 2-х. Горіла конюшня (1500 м²) - працівники екопарку вчасно евакуювали коней зі стайні, врятувавши їх. ворог також вгатив по офісу Швейцарського фонду протимінної діяльності FSD. Вчора внаслідок ворожого обстрілу зруйновано будинок у м. Купʼянськ.
📍Херсонщина
Після опівночі російська армія вдарила по житловому кварталу Херсона: 1 жінка померла, ще одна травмована. 1 будинок знищено. За добу через російську агресію ще 1 людина загинула та ще 2 - поранені. ворог поцілив у 12 приватних будинків та автівки.
📍Одещина
БПЛА противника вразили припортову інфраструктуру та багатоквартирний будинок в м. Ізмаїл: 3 людини поранені.
📍Сумщина
Минулої доби окупанти нанесли 128 ударів. Поранили 1 людину. Частково зруйнували приватне домоволодіння та критичну інфраструктуру.
📍Дніпропетровщина
Над областю збили 1 "шахед". Ввечері агресор поцілив десятком артснарядів по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. По Нікополю вдарив дронами-камікадзе та важкою артилерією: понівечені 3 приватні будинки, 3 госпспоруд, гараж, ЛЕП та газогін.
📍Донеччина
армія росії вбила 3 цивільних у Лимані. Ще 6 людей дістали поранення. Пошкодила понад 36 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, 2 промбудівлі та автомобіль.
📍Запоріжжя
окупанти завдали 406 ударів по 8 населених пунктах. Надійшло 4 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.
📍Миколаївщина
Учора внаслідок ракетного удару, на відкритій території у Вознесенському районі відбулося займання сухої трави. Пожежу загасили.

976
24-07-24 10:59